Si no veus esport femení, et perds la meitat de l’espectacle #ThoEstàsPerdent

#ThoEstàsPerdent

El Mollet HC es suma a la iniciativa del CAC, la Generalitat i la CCMA en favor de l’esport femení on es reivindica l’important paper de l’esport femení en la vida social del nostre pais.
L’esport masculí acapara la presència als mitjans de comunicació i vida social, en canvi l’esport femení que en els últims temps ha crescut exponencialment molt més que el masculí i va plé d’exits, apareix en una proporció molt minoritaria qual cosa no aporta la realitat actual de l’esport.
 
La campanya és un “primer pas” per dotar de més protagonisme a les dones en el món de l’esport  que no sols implica a les jugadores. En els aparells directius de les entitats esportives i en les seccions d’esport dels informatius també es necessita i es necessària aquesta paritat.
Per aquesta raó, la campanya #ThoEstàsPerdent té el lema “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle”. El detall de les esportistes de tapar-se amb la mà un dels seus ulls vol mostrar aquesta “ceguesa” que hi ha amb el talent femení.
 
Aquesta campanya que finalitza aquest 14 de Febrer