Patrocinadors

Grupo SIRT

A Grupo SIRT trobareu les propostes tecnològiques i de futur més avançades que cobriran totes les vostres necessitats de les TIC de punta a punta, xarxes locals i globals, serveis en Cloud, comunicacions unificades, ciberseguretat avançada, control d’accés i de presència, consultoria i auditoria, IoT, transformació digital i geolocalització.
Els nostres projectes sempre són mida, perquè totes les empreses no són iguals i perquè el nostre core és oferir el màxim al mínim i això sols s’aconsegueix coneixent les necessitats exactes de cada client.
Amb SIRT accediràs a un nivell de les tecnologies de la informació i telecomunicacions que fins ara mai s’havia imaginat.

 

Meinsa Sistemas

És un dels més reconeguts distribuïdors de sistemes informàtics per l’empresa a Barcelona, especialitzats en Servidors, Emmagatzemat d’alt rendiment i espai, sistemes d’impressió, estacions de treball i portàtils de gamma empresarial.

Treballa amb les primeres marques com HP Entreprise, Lenovo, IBM, Cisco, Brocade.

FILSA – Controladors de Nivell

Empresa dedicada a la fabricació i distribució de Controladors de Nivell.
Des del 1957, aquesta empresa Molletana, de reconegut prestigi a nivell mundial en el seu sector, els seus productes estan presents als grans distribuïdors d’arreu del món i en les més importants empreses del sector Químic, Farmacèutic i Alimentari entre d’altres.

El seu equip de I+D+I és dels més prestigiosos i reconeguts en el sector.

IQV – AGRO España

Indústria membre de Matholding Group, dedicats als productes Fitosanitaris, els seus productes es distribueixen a es de 60 països d’arreu del món.

De reconegut compromís, responsable, respectuós i innovador per ajudar a satisfer les necessitats dels productors agroalimentaris.

Altayó-Ripoll Carnissers

Històrics carnissers de Mollet dedicats a la venda de Vedella, Xai i Cabrit, portat de ramaderíes de confiança i primera qualitat on s’escullen les millors peces per oferir els millors productes carnics de la ciutat.
De prestigi a la comarca, s’estalvien intermediaris per portar el producte mes fresc amb el que oferir els millors talls i elaborats així com farcits, arrebossats, adobs i preparats al gust del client.
 

MG Òptics

Centre de la salut visual, amb 40 anys d’experiència, ofereix serveis de revisions visual, optometria, contactologia i tonometria (pressió intraocular) ofereix serveis personalitzats en mans de la nostra Òptica Optometrista Diplomada.
Treballa amb fabricants de lents oftàlmiques d’alta qualitat i ofereix les millors marques en muntures de graduat com de sol perquè gaudeixis de la moda més actual.
 

Situada a l’avinguda Burgos, 5 de Mollet, a la nostra clínica bucodental trobaràs un equip de dentistes professionals experts en odontologia general, endodòncia, periodòncia, implants dentals, ortodòncia i estètica dental.

Aquest equip multidisciplinari us oferirà una assistència dental integral a qualsevol pacient que presenti un problema dental o de malaltia periodontal amb una atenció personalitzada de màxima qualitat als millors preus.

La primera sessió de reconeixement bucal és gratuïta i amb la targeta “Caredent” obtindràs descomptes en tots els tractaments, amb finançament fins a 2 mesos sense interessos (i fins a 5 anys) amb prestacions gratuïtes i d’altres avantatges.

Contacta fàcilment amb nosaltres al telèfon 93 570 4906 o demana cita prèvia al següent enllaç..  “Cita Previa”

A la Farmàcia Ortopèdia Ana Maria Climent trobareu un equip de professionals amb àmplia experiència en l’atenció farmacèutica, aquest equip altament qualificat i sempre amb formació continua us oferiran la solució òptima a les vostres necessitats i ús assessoraran amb l’ajut de les últimes tecnologies del sector amb la qualitat més gran, seguretat i innovació.

També disposem de botiga online on trobaràs els millors productes de farmàcia i parafarmàcia amb entrega a domicili.

Així mateix no dubteu posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol qüestió o dubte.

Ens trobareu a

FARMACIA – ORTOPEDIA ANA Mª CLIMENT

Pompeu Fabra, 81 – 08100 Mollet del Vallès
Telf.  93 570 73 68
www.farmaclimentonline.com
info@farmaclimentonline.com

Si esteu interessats en publicitar-vos tant en la pàgina web, com en les nostres xarxes socials o al pavelló d’esports de Riera Seca,

Si esteu interessats en promoure l’esport de l’hoque patins de la nostra ciutat.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu electrónic mollethc@mollethc.cat