Patrocinadors

Meinsa Sistemas

És un dels més reconeguts distribuïdors de sistemes informàtics per l’empresa a Barcelona, especialitzats en Servidors, Emmagatzemat d’alt rendiment i espai, sistemes d’impressió, estacions de treball i portàtils de gamma empresarial.

Treballa amb les primeres marques com HP Entreprise, Lenovo, IBM, Cisco, Brocade.

FILSA – Controladors de Nivell

Empresa dedicada a la fabricació i distribució de Controladors de Nivell.
Des del 1957, aquesta empresa Molletana, de reconegut prestigi a nivell mundial en el seu sector, els seus productes estan presents als grans distribuïdors d’arreu del món i en les més importants empreses del sector Químic, Farmacèutic i Alimentari entre d’altres.

El seu equip de I+D+I és dels més prestigiosos i reconeguts en el sector.

IQV – AGRO España

Indústria membre de Matholding Group, dedicats als productes Fitosanitaris, els seus productes es distribueixen a es de 60 països d’arreu del món.

De reconegut compromís, responsable, respectuós i innovador per ajudar a satisfer les necessitats dels productors agroalimentaris.

Altayó-Ripoll Carnissers

Històrics carnissers de Mollet dedicats a la venda de Vedella, Xai i Cabrit, portat de ramaderíes de confiança i primera qualitat on s’escullen les millors peces per oferir els millors productes carnics de la ciutat.
De prestigi a la comarca, s’estalvien intermediaris per portar el producte mes fresc amb el que oferir els millors talls i elaborats així com farcits, arrebossats, adobs i preparats al gust del client.
 

MG Òptics

Centre de la salut visual, amb 40 anys d’experiència, ofereix serveis de revisions visual, optometria, contactologia i tonometria (pressió intraocular) ofereix serveis personalitzats en mans de la nostra Òptica Optometrista Diplomada.
Treballa amb fabricants de lents oftàlmiques d’alta qualitat i ofereix les millors marques en muntures de graduat com de sol perquè gaudeixis de la moda més actual.
 
Feu clic al botó d’edició per canviar aquest text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Si esteu interessats en publicitar-vos tant en la pàgina web, com en les nostres xarxes socials o al pavelló d’esports de Riera Seca,

Si esteu interessats en promoure l’esport de l’hoque patins de la nostra ciutat.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu electrónic mollethc@mollethc.cat