Els Reis del Mollet HC per als nens i nenes d’EXPERTUS

La passada nit de reis, els Reis de l’Orient amics del Mollet HC, han portat als nens i nenes del nostre club d’hoquei una pila de regals per les 33 filles i fills dels treballadors de l’empresa EXPERTUS a la nostra ciutat. Aquests regals s’han entregat aquest dimarts dia 7 de gener.

Com ja sabeu l’empresa EXPERTUS amb seu a St. Cugat del Vallès, porta des del mes de Novembre en concurs de creditors, des de llavors, l’empresa no està pagant ni nòmines ni pagues a cap dels seus treballadors.
 

L’Ajuntament de Mollet, en un acte de solidaritat i justícia, ha assegurat el pagament de nòmines a aquests empleats de serveis de neteja i bidells que ho fan a certs equipaments públics de la nostra vila.

Així i tot, el deute acumulat amb els treballadors d’EXPERTUS han provocat que aquest nadal hi hagin moltes famílies que han hagut de retallar a màxims les seves despeses passant-ho realment molt i molt malament.

Afortunadament, la màgia que envolta al Nadal i la solidaritat d’aquests Reis del Mollet HC, ha funcionat i cap nena ni nen s’ha quedat sense el seu regal.

Des del Mollet HC ens solidaritzem amb les treballadores i treballadors d’EXPERTUS allà on siguin.