Tercera Catalana – El Juneda ens treu el partit a 4 minuts del final.

En un partit en el que el Mollet HC podía haver guanyat sense problemes, la falta d’encert en els xuts a portería i les errades defensives, han provocat que en un partit on pràcticament hem estat pel devant tot el matx es deixesin escapar 3 punts molt necessaris per la classificació en la lligueta de Tercera Catalana (Grup E1).

Al final del segon temps, i faltant 8 minuts per acabar el partit el Juneda ens ha marcat 3 gols en 4 minuts.

Faltant 1 minut i mitg i anant  7 a 9 a favor de l’equip Lleidetà, el Paco Gonzàlez ha optat per treure al porter per tal d’intentar empatar el matx, pero l’equip de Les Garrigues, s’ha tancat en banda i ha sigut impossible traspassar la fortificació de l’equip visitant.