PreBe-D empata un partit vibrant

UEH Barberà 2-2 Mollet HC PreBe-D

IMG-20200125-WA0029.jpg
IMG-20200125-WA0031.jpg

Partit molt emocionant i el més igualat del que va de lliga, amb tots dos equips intercanviant atacs i nombroses oportunitats a banda i banda de la pista.

El partit va començar amb una primera part molt equilibrada però on ambdós equips no semblaven del tot convençuts i les primeres aproximacions a porteria rival no van ser tan clares. Prometia ja un partit amb nervis i de resultat incert.

Ja al segon temps, tots dos equips van ser molt més directes de cara a porteria i això es va traduir en ocasions de gol molt més clares. En aquest apartat, el Mollet HC va contar amb major nombre i molt més definides. Especialment al contraatac després de tallar jugades del UEH Barberà, on la velocitat i control de la pilota dels nostres jugadors va ser clau. D’aquestes jugades van sortir els dos gols (Àlex Casquero). Per la seva part, tant la defensa com el nostre porter, Juan, van assegurar la porteria.

IMG-20200125-WA0038.jpg

La tercera i última part va continuar amb un guió molt semblant, però on la sort i l’encert del porter rival ens va impedir sumar gols al marcador. Fruit d’una jugada una mica confusa a la nostra porteria, va sortir el gol del UEH Barberà, que malgrat l’esforç al atac dels nostres jugadors durant la resta del període, va donar el parcial al rival pel 2-2 definitiu.

En resum, un partir molt vibrant i emocionant, on les actuacions dels nostres peques va ser impecable. Continueu així! 1, 2 , 3… Mollet!

IMG-20200125-WA0028.jpg