PreBe-D cau davant del líder

Mollet HC PreBe-D 0-3 HF Sant Josep SS-D

Partit molt difícil davant del primer classificat de la lliga. Els nostres jugadors han lluitat durant tot el partit intentant mantenir un marcador el més just possible contra un rival molt superior.

IMG_20200201_160824.jpg

Durant la primera part els nois del Sant Josep han començat ven aviat demostrant el seu potencial, però tot i així, els jugadors del Mollet HC han aconseguit diluir aquest predomini i han comtat amb força oportunitats ven clares que el porter rival ha neutralitzat.

Una segona part amb les idees no tan clares per part del Mollet HC va ser aprofitada pel Sant Josep per aconseguir un parcial còmode on els nostres nois no van trobar-se tan a gust a la pista.

IMG_20200201_160831.jpg

Finalment, amb les correccions i suport adient per part de la nostra entrenadora, Kehisa, l’equip va sortir molt més centrat a la darrera part i es va repetir el guió de la primera, amb un Sant Josep molt encertat, però amb un grup de molletans disposats a demostrat el seu esperit de lluita. Una altra vegada, les bones ocasions locals van ser contrarestades pel porter rival.

Bones sensacions tot i el nivell del rival. Continuem! 1, 2 , 3… Mollet!

IMG_20200201_162016.jpg

P.D.: Les nostres felicitacions al nostre equip sènior femení pel premi a la Nit de l'Esport de Mollet del Vallès i molt especialment a la nostra entrenadora Kehisa. Gràcies per l’esforç amb els nostres petits grans competidors!