PB-A 0-4 Així ens agrada guanyar.

Pre-Benjamí 

CP Malgrat B  0 – 4  MOLLET HC A
S'ha de dir que hem viscut un partit d'allò més estrany. I per començar que avui no disposavem de canvis i han començat jugant amb un 2+2 per aguantar forces.
La primera part s'ha enllestit amb un justet 1-2 on el rival atacava fort a punt d'endur-se l'empat.
I així ha continuat la segona, fins el punt crític que amb 0-1 Al nostre favor i ells apretant de valent ens han xiulat una falta directe en contra.
Tot semblava que seria el punt d'inflexió per al rival però ha estat ben al contrari perque l'Aleix Latre ha estat impressionant aturant el xut però ha estat espectacular quan el davanter ha agafat el rebot i li ha tornat a parar el xut.
I ell ens ha fet guanyar aquesta segona part que ha acavat amb el mateix 0-1. 
Ha estat el moment en què tot s'ha  començat a torçar. El rival ha començat a fer faltes, i lletges, incomprensibles si és que no les mires desde l'impotència.
I l'àrbitre no ha ajudat a la feina del bon joc. Per dues vegades hem acabat amb un nen al terra plorant pels cops però hem estat nosaltres que hem acavat amb 7 faltes a la casella.
Aquí és on hem de felicitar aquests petits grans campions, han fet un exercici de maduració que no sempre es veu ni a categories sèniors profesionals. Han anat tots a parlar amb l'Elsa per explicar el problema, que rebien molts cops per l'esquena (la gran majoria amb l'stick) i l'entrenadora els esperonava a continuar jugant, que NO tornessin els cops, només jugar: passar i marcar, passar i marcar. I aixi ha estat que els gols anaven pujant per al Mollet,  2, 3, 4… i cap en contra.
Es pot dir que els hem escombrat a les dues parts que quedaven, i la veritat, quina alegria!!!
Així que felicitar TOT L'EQUIP (Elsa també) per fer bon joc, jugar i disfrutar. 
Gràcies per la lliçó que ens han donat aquests petits grans campions. 
Sempre diem que hem de continuar entrenant per millorar però amb actuacions com la d'avui potser seriem la resta que hauríem d'entrenar per semblar-nos a vosaltres.
1, 2, 3… MOLLET !!!!!!!!!