Benjamí A: Derrota esperançadora

Benjamí

MOLLET A 3 – 4 Igualada A

Partit espectacular!!!

Reviem els 1ers classificats del grup (tot jugat; tot guanyat… I de pallissa) però els petits no s'han arronsat. Anaven passant els minuts amb el empat a cero inicial. El joc es repartia per ambdós equips per parts iguals, semblava un partit de tenis anant d'un camp a l'altre a cada jugada.

Primera part acabada amb un justíssim 0-1 amb una Valeria completament increïble aturant-lo tot i que ens feia somiar en una gran gesta. Però als inicis de la segona part hem encaixat fins el 0-3… Però en compte de baixar els braços els nens han apretat de valent i 2-3; som-hi!!!

Del partit de tenis hem passat al combat de boxa, atacs d'una banda a l'altre, xuts sense parar i intensitat al mil per cent. Espectacular.

Però hem rebut el 4rt gol… I en la jugada d'inici d'un impressionant xut desde mig camp aconseguíem el definitiu 3-4 final, a falta de 8 minuts.

Al final és una derrota però ben esperançadora, si els petits continuen jugant amb aquesta intensitat i joc d'equip poquets equips ens aconseguiran guanyar, O ho hauran de suar molt.

Una setmana per endavant per entrenar aquesta empenta i assolir les bases d'un joc que ens farà gaudir molt sovint.