Femení Primera Catalana cau davant del HC Palau

El Femení del Primera Catalana ha caigut davant del HC Palau per un ajustat 1 a 3 en un partit molt tècnic i intens on les jugadores del Mollet HC no ho han posat gens fàcil a l’equip de Palau i Solità.

Un partit on en la primera part l’equip Molletà havia aconseguit bloquejar la tècnica del Palau per acabar en empat a zero en una primera part d’atac i contraatac. Ja a l’inici de la segona part, un parell de gols en contra, gols de rebot involuntaris en molt poc temps, han avançat al Palau, de seguida la nostra Kiwi ens ha acostat a l’empat en marcar el 2 a 1 i quan la grada, feta un clam, ja veia l’empat, una mala fortuna ha fet que el Palau és distancies.

Ja a les acaballes, els equips quasi sense alè per la intensitat del joc, han afluixat el ritme acabant amb el resultat d’1 gol del Mollet vers 3 del Palau.

Les nostres Jugadores, que ho han donat tot i com sempre espectaculars, han fet gaudir a l’afició del Mollet HC que havia omplert la grada local.