Ja estem a punt per la nova temporada al Mollet HC. 🏑

Si encara no saps quin esport fer, vine a provar amb nosaltres i et deixarem uns patins!.

Les inscripcions encara no estan tancades i si tens entre 3 i 7 anys vine a provar-ho de franc.

Fase 2 de les Obres del Pavelló de Riera Seca

Acabades les obres de la Fase 1 al pavelló de Riera Seca, s’ha reobert la pista interior del pabelló s’ha adequat la coberta, la iluminació, les grades, la pista, la acustica, l’aillament interior, els passadisos, les sortides d’emergència i el sistèma d’aigua calenta així com les instalacións elèctriques.
 

Informació d’interès durant les obres

Accés a la instal·lació

L’accés a la instal·lació serà sempre per la pista exterior fins que es finalitzi la Fase 2:.

Partits

Ja es poden disputar partits a la pista interior amb normalitat.

Públic

Es limitarà l’aforament a 100 persones màxim per temes de seguretat ja que no totes les portes d’emergència estan accessibles donat que encara hi ha una part de l’edifici tancat.

Horàris 2023/24

A continuació els horaris proposats per aquesta nova temporada 2023/24. En principi són definitius, però donat que no ha començat la temporada poden esdevenir canvis d’última hora.

Aquest nou horari queda igualment supeditat a modificacions per la possibilitat que Federació faci les tecnificacions que habitualment feia abans que comencessin les obres al pavelló, en aquest cas publicarem el nou horàri quan tinguem les hores pactades amb Fecapa.

 

La junta directiva del Mollet Hoquei Club vol informar de l’acord que té firmat amb l’empresa Caprabo,dins el projecte CapraboSport, per tal de rebre ajudes econòmiques gràcies a les vostres compres en aquest establiment comercial. En les següents línees ens agradaria explicar-vos de què tracta i com hi podeu participar.

Què es CapraboSport?
CapraboSport és un avantatge que ofereix Caprabo als seus clients i té com a objectiu fomentar la pràctica de l’esport a través d’ajudes econòmiques a entitats esportives.
Amb aquest projecte, Caprabo es compromet a retornar al Mollet Hoquei Club el 4% de les vostres compres realitzades amb la targeta El Meu Club Caprabo (targeta client).

Com hi podeu participar?
· Si ja sou clients de Caprabo…
Només cal que ompliu un formulari que trobareu en aquest enllaç..

PROGRAMA CAPRABO SPORT

amb el Titular de la targeta El Meu Club Caprabo i entregar-la al respectiu delegat/a del vostre fill/a o a la mateixa oficina del Club.

· Si encara no ho sou…
Molt senzill, fent-vos la targeta client El Meu Club Caprabo, totalment gratuïta, a qualsevol botiga Caprabo.
Un cop sigueu clients, només cal omplir el formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina web amb el Titular de la targeta i entregar- la al respectiu delegat/a del vostre fill o a la mateixa oficina del Club

Com ja hem comentat abans, amb aquest acord Caprabo es compromet a retornar-nos el 4% de les vostres compres realitzades.
Això vol dir que si aconseguíssim 100 participants que gastessin un mínim de 50€ mensuals (uns 10€ dins la compra setmanal) en establiments Caprabo, obtindríem gaire bé 2.500€ l’any!

VINE A PATINAR AMB NOSALTRES ESCOLA MOLLET HOQUEI CLUB

El primer mes de prova es gratuït i et deixem els patins per provar.

Els preus son assequibles i fem descomptes per portar mes d’un membre de la família.

A la nostra escola d’hoquei aprendran el millor dels valors de l’amistat, el respecte i el treball en equip. Aquests són els pilars del nostre club.

A la nostra escola d’hoquei les nenes i els nens gaudeixen d’activitats esportives, oferta lúdica , casals …

Tenim el millor planter d’equips femenins, les millors competidores.

Pots portar la teva filla o fill a partir dels 3/4 anys, es la millor edat per començar a patinar!!

 


 

Visiteu-nos a Instagram..