Noves mesures COVID

Donada la situació actual i seguint les pautes marcades per la Generalitat i l’Ajuntament de Mollet del Vallès en matèria de prevenció i reducció del contacte físic dins del pavelló de Riera Seca, s’haurà de restringir l’accés a les instal·lacions de la següent manera.

1. Enrrenaments a porta tancada. Cal deixar els jugadors a la porta d’entrada on s’agafarà la temperatura. Han de venir cambiats i totalment equipats.

2. Limitar l’assistència de public al partits. Sols podràn accedir al pavelló, 3 persones del nucli del jugador local i 2 del jugador visitant.

En qualsevol cas, l’aforament queda limitat a 60 persones dins del pavelló contant, equip local, visitant, staff tècnic i públic.

Teniu els fulls de declaració responsable que heu d’omplir per poder accedir al pavelló. Això afecta tant a tothom del equip local com al visitant.

Podeu omplir el formulari online fent clic al següent ellaç:

https://forms.gle/3AEZvX7mQRJt421k63. Controlar tota persona que assisteixi a la instal·lació omplint un registre d’assistents diari per tal d’establir la traçabilitat en cas que sigui necessari.

A l’entrada del pavelló hi hauran uns fulls on us haureu de registrar (Hora, Nom, Telèfon..), tots els acompanyants hauran d’inscriure’s per poder accedir al pavelló. Sense registre no hi ha accés.

A la zona privada us hem deixat uns documents de declaració responsable que jugadors (tant per menors com per majors d’edat), tècnics i delegats haureu d’omplir, imprimir, signar i entregar-ho a les oficines del club el mateix dia d’inici dels entrenaments. Dins de la zona privada, torbareu els protocols que de moment i fins que la normativa oficial marcada per la Gene, Salut, l’Ajuntament i FECAPA no diguin el contrari, haurem de seguir al peu de la lletra.

Ens veiem ben aviat!!

 

Horaris d’entrenaments a partir de març 2021

ESCOLA MOLLET HOQUEI CLUB

A la nostra escola d’hoquei aprendran el millor dels valors de l’amistat, el respecte i el treball en equip. Aquests són els pilars del nostre club.

A la nostra escola d’hoquei les nenes i els nens gaudeixen d’activitats esportives, oferta lúdica i casals ..

Tenim el millor planter d’equips femenins, les millors competidores..

El primer mes de prova es gratuït i et deixem els patins el primer any d’escola.

Els preus son assequibles (30€/mes per 2 díes a la setmana, dimarts i dijous) i fem descomptes per portar mes d’un membre de la família.

Pots portar la teva filla o fill a partir dels 3/4 anys, es la millor edat per començar a patinar!!

 


 


BENVINGUDA LAURA!

La Laura Muñoz és el segon fitxatge del sènior femení per la temporada vinent.

Ve procedent del Cerdanyola CH

Esperem poder gaudir grans èxits tots plegats!
BENVINGUDA ONA!

L'Ona Aparicio és el primer fitxatge del sènior femení per la temporada vinent.

Ve procedent del HC Palau.

Esperem poder gaudir grans èxits tots plegats
L' afició que mai falla.
#mollethc